Καλάθι : 0,00 €

0
Το καλάθι σας είναι άδειο!

Κατηγορίες

 

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ (ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ)
ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ

 

Η εταιρία μας σας παρέχει φωτοαντιγραφικά μηχανήματα και εκτυπωτές με μοναδική χρέωση ανά εκτυπωμένη σελίδα Α4.
 
Η χρέωση είναι σταθερή ανά αντίγραφο και καθορίζεται ανάλογα με τον όγκο των εκτυπώσεων , περιλαμβάνει όλα τα αναλώσιμα υλικά (γραφίτης) , ανταλλακτικά και την συντήρηση του μηχανήματος , εκτός του χαρτιού και των συρραπτικών.

Επίσης ανανεώνοντας το συμβόλαιο σας κάθε χρόνο για 3 συνεχόμενα χρόνια το μηχάνημα παραμένει στην κατοχή σας μετά το πέρας αυτής , οπότε παράλληλα η μίσθωση γίνεται και ένας εύκολος τρόπος χρηματοδότησης αγοράς του μηχανήματος εκτός από τα πολλά άλλα οφέλη της.

Επικοινωνήστε με την εταιρίας μας έτσι ώστε να μελετήσουμε τις ανάγκες σας σε εκτυπώσεις , προσφέροντας σας τη πιο συμφέρουσα λύση προσαρμοσμένη στα δικά σας δεδομένα.

 

Τα βασικά πλεονεκτήματα της μίσθωσης είναι τα εξής:

 

  1. Διατηρείτε το κεφάλαιο σας αποφεύγοντας να εκταμιεύσετε ένα ποσό για την αγορά ενός φωτοαντιγραφικού μηχανήματος και επίσης σας συμφέρει για λόγους φορολογίας διότι τα χρήματα εκπίπτουν από το φορολογητέο εισόδημα σαν λειτουργική δαπάνη.
  2. Δεν σας απασχολεί καθόλου η συντήρηση , τα αναλώσιμα και τα ανταλλακτικά του μηχανήματος αφού όλα αυτά περιλαμβάνονται μέσα στην χρέωση ανά αντίγραφο και τα αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου η εταιρία μας.
  3. Αναπροσαρμογή των παρεχόμενων μηχανημάτων σε περίπτωση που μεταβληθούν οι εκτυπωτικές σας ανάγκες.
  4. Άμεση αντικατάσταση του παρεχόμενου εξοπλισμού σε περίπτωση που δεν επισκευάζεται.
  5. Παράλληλη αποπληρωμή αγοράς φωτοτυπικού ή εκτυπωτή αφού σε περίπτωση ανανέωσης της μίσθωσης του για 3 συνεχόμενα χρόνια το μηχάνημα ανήκει αυτόματα στον πελάτη μετά το πέρας αυτής.

 

 

 

Εγγραφή στο Newsletter

Contact Us

  • Εσπερίδων ( πλησίον παλαιάς συμμαχικής οδού ),
    Εύοσμος , 56224
  • 2315 522522
  • Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 18:00

Categories